Hantera dina uppgifter

På den här sidan kan du uppdatera dina prenumerationer, redigera din kontaktinformation och hantera behörigheter om hur InExchange hanterar dina personuppgifter.

Hur InExchange använder din information

InExchange behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera dina förfrågningar, samt att skapa en intresseprofil. Din profil används för att anpassa sidvisningar på våra hemsidor i syfte att öka relevansen för dig. Personuppgifterna används också för att kunna kontakta dig samt för att kommunicera information och erbjudanden. Du kan läsa mer här.

Avsluta spårning av data

Om du inte längre vill att InExchange ska spåra dina data på InExchange webbplatser kan du klicka på knappen nedan. Observera att vi då ej längre kan anpassa innehållet till dina intressen.

Avsluta spårning av data

Radering av personuppgifter

En extern person som vill få sina uppgifter raderade hos InExchange måste vända sig till sin egen organisation. Vi kan inte verkställa en radering förrän den enskildes organisation inkommer med en bekräftelse som verifierar att det är rätt person som ska tas bort.

Avanmäl dig från marknadskommunikation

För att avregistrera från all marknadskommunikation från InExchange, klicka på knappen nedan. Observera att du fortfarande får viktig information relaterad till din InExchange-produkt och din kundrelation

Avanmälan

Kontakta oss

Om du har frågor om hur InExchange behandlar dina personuppgifter, kontakta oss på privacy@inexchange.se.